Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

Dan Petrescu Antrenor

Noul antrenor al campioanei CFR Cluj a susținut la conferința de presă în care a fost prezentat că nu a scos niciun jucător din echipă însă există un mic detaliu care îl dă de gol că a mințit. A fost un meci frumos i-am bătut la revedere.


Dan Petrescu Wikipedia La Enciclopedia Libre

Dan Petrescu va semna un contract valabil până în 2024.

Dan petrescu antrenor. Ce spune Dan Petrescu sunt lucruri care ne aruncă în derizoriu e un om foarte serios un antrenor excepțional un fost fotbalist formidabil de bun un foarte bun antrenor dar nu îl iau în seamă când spune gogomăniile astea cu 11 metri 7 5 10 să fim serioși. După ce a scos cinci jucători de pe lista UEFA Dan Petrescu i-a eliminat pe aceștia și de pe lista pe care a transmis-o la LPF. Marius Șumudică poate rămâne antrenor la CFR Cluj o perioadă chiar dacă ar semna și Dan Petrescu.

By Cezar Leizeriuc 31082021. Însă ar putea exista un caz mai puțin obișnuit acela ca CFR să semneze cu Dan Petrescu iar Șumudică să. A fost un meci frumos i-am bătut la revedere.

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Dan Petrescu este începând de astăzi noul antrenor al echipei CFR 1907 Cluj. Potrivit realizatorului emisiunii Digi Sport Special Vali Moraru patronul Nelu Varga s-ar fi întâlnit cu antrenorul Marius Șumudică și cu președintele Marian Copilu. News Alert CFR are antrenor.

Informaţia a fost dezvăluită de jurnalistul Remul Răureanu care a afirmat că Bursucul va semna cel mai probabil mâine cu campioana României un acord până în 2024. Marius Șumudică face niște dezvăluiri în premieră din perioada în care era antrenor în Gruia după atacurile lansare de Dan Petrescu. Gruparea CFR Cluj a anunţat oficial marţi revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică a echipei campioane conform newsro.

Ce spune Dan Petrescu sunt lucruri care ne aruncă în derizoriu e un om foarte serios un antrenor excepțional un fost fotbalist formidabil de bun un foarte bun antrenor dar nu îl iau în seamă când spune gogomăniile astea cu 11 metri 7 5 10 să fim serioși. Tehnicianul care a câştigat 3 din ultimele 4 titluri de campioană cu echipa noastră a revenit în Gruia iar noi toţi cei din familia CFR. VINERI 17 SEPTEMBRIE 2021 1022.

Dan Petrescu semnează cu CFR Cluj. Șumudică rupe tăcerea. Ce făcea Dan Petrescu înainte să ajungă antrenor la CFR Cluj.

Alex Chipciu Iasmin Latovlevici Ovidiu Hoban dar și.


Pin On Stiri Din Surse 100 Live News


Pin On Chelsea Fc


Dan Petrescu Lovitură De Teatru Fostul Antrenor Al Lui Cfr Cluj Are Ofertă Din Liga 1


Ministrii Usr Plus Isi Vor Anunţa Demisiile Dan Barna Si Dacian Ciolos Convocaţi La Cotroceni Surse In 2021 Live News


Dan Petrescu Chelsea English Premier League Premier League Dan Petrescu


Pin On Chelsea Londyn


Se Confirmă Dan Petrescu Este Pe Lista Lui Celtic


Dan Petrescu 2000 Stock Photos Dan Petrescu 2000 Stock Images Alamy In 2020 Dan Petrescu Stock Photos Photo


Dan Petrescu Genoa Dan Petrescu Genoa Dan


Dan Petrescu 1996 Photos Imago Images Dan Petrescu Dan Baseball Cards


Panini Uefa Champions League 1999 00 279 Chelsea Dan Petrescu 1 50 Uefa Champions League Champions League Dan Petrescu


Dan Petrescu Of Chelsea In Action During The Fa Carling Premiership Match Against West Ham At Upton Park In London Chelsea Football Team Chelsea London Chelsea


Pin On Stiri Din Surse 100 Live News


Latest News Dan Petrescu Can Return To League 1 It Is Close To Agreeing To The University Of Craiova Bomb Announcement In The Middle Of The Night


Dan Petrescu Google Search Dan Petrescu Dan Peace Gesture


Fah98ahpkfbaym


Dan Petrescu Chelsea


C47nf1n1c6phpm


George Popescu 1996 Photos Imago Images George Sports Baseball Cards

Posting Komentar untuk "Dan Petrescu Antrenor"